Vi välkomnar George Olsson som Contract Manager på A-hub Group!

Vi välkomnar George Olsson som Contract Manager på A-hub Group!

Med stor entusiasm och ödmjukhet presenterar vi George, vår nya Contract Manager på A-hub Group. George delar sina förväntningar på rollen, vad som lockade med A-hub och hur han planerar att bidra till företagets framgång. 

 

Vad ser du mest fram emot i rollen som Contract Manager? 

"Till att börja med ser jag fram emot att lära känna bolaget, de olika hubbarna samt människorna bakom. Se hur jag, utifrån min roll, kan vara en hjälpande hand samt vara drivande i bolagets fortsatta framgångsresa. Komma igång helt enkelt!

Vad var det som lockade med just A-hub? 

"Det första som lockade mig var det unika konceptet som A-hub är uppbyggt på samt vilka möjligheter det medför. Bolaget ligger i framkant i branschen på flera olika plan och resan framåt känns väldigt inspirerande. Under min process kände jag också mycket driv och nytänk från bolaget, men samtidigt mycket lyhördhet och ödmjukhet, vilket lirar med mig på ett personligt plan." 

Markus Wibäck, VD på A-hub Group, kommenterar: 

"Jag ser verkligen framemot att välkomna in en så kompetent, driven och erfaren Contract Manager som George hos oss på A-hub. Att vi nu stärker upp bolagets förmåga att hantera och hjälpa större bolag på nationell och så småningom nordisk nivå blir en viktig pusselbit i A-hubs fortsatta kraftfulla expansion." 


Med George ombord ser vi fram emot att stärka vår kapacitet och fortsätta vår expansion. Tillsammans kommer vi att fortsätta erbjuda våra kunder enastående service och vara en pålitlig partner i deras framgångsresa. Vi är övertygade om att George kommer att vara en ovärderlig tillgång för A-hub och vi ser fram emot att arbeta tillsammans för att nå nya höjder!