Therese Nylunds konsultresa med A-hub

Therese Nylunds konsultresa med A-hub

Lär känna Therese Nylund, en mångsidig maskiningenjör som idag är anställd som konsult via A-hub. Therese har samlat erfarenheter från en rad olika branscher och har en passion för både tekniska utmaningar och kreativa hobbyer. Hon berättar om sin bakgrund, sitt nuvarande uppdrag som Sales Support Specialist och hur A-hub har stöttat hennes utveckling.  


Therese är civilingenjör med inriktning mot maskinteknik, produkt- och processutveckling. Hon har en bred erfarenhet från olika branscher, inklusive inredning och projektledning inom bostadsproduktion, generatorkonstruktion och teknisk support och försäljning inom motorsport. På fritiden njuter Therese av livet på landet med sina djur - hästar, hundar, katt och höns. Hennes passion för yoga ger henne positiv energi, och hon älskar även att skapa kreativt, bl.a fotografering, stickning och målning. 

Therese har idag ett konsultuppdrag via A-hub som Sales Support Specialist för ett globalt bolag i Västerås. Hon är anställd vid deras "Service Supply Unit" där de säljer utbytesmaskiner och reservdelar till befintliga maskiner runtom i världen. 

 

Vad väckte ditt intresse för uppdraget och hur matchade det dina karriärmål? 

"En medarbetare på A-hub hittade mig via LinkedIn. Det var en tjänst som jag inte själv hade hittat i mitt jobbsökande så det väckte min nyfikenhet. Dessutom fick jag direkt ett mycket positivt intryck av både A-hub och företaget som uppdraget är på. Jag sökte mig ifrån byggbranschen och tillbaka till något som bättre matchade min bakgrund som maskiningenjör, och detta kändes som en riktigt bra match!" 

 

Hur har A-hub stöttat din personliga och professionella utveckling under detta uppdrag? 

"Emma Vestlund, Head of Delivery på A-hub Örebro, tillsammans med resten av teamet var mycket hjälpsamma och stöttande med snabb återkoppling under hela rekryteringsprocessen vilket gjorde att resan mot anställning kändes trygg och rolig. Detsamma gäller nu under uppdraget - så fort jag har minsta fråga så är gänget på A-hub bara ett samtal eller mail bort, alltid med snabb hjälp och positivt bemötande. De är verkligen måna om att vi konsulter ska trivas på våra uppdrag och känna att vi har allt vi behöver. "

 

Vad tycker du är det mest givande med att arbeta som konsult genom A-hub, och hur har detta uppdrag påverkat din karriärväg? 

"Att det redan från start finns en långsiktig plan med det uppdrag som jag rekryterades till, men även tryggheten med en fast anställning hos A-hub om just detta uppdrag inte skulle vara en match. Nu känns allt väldigt bra med mitt uppdrag också, men jag tror det är ett väldigt bra upplägg för alla parter att ha det här året som konsult innan eventuell framtida anställning."

 

Therese är en inspirerande konsult som visar hur man kan kombinera teknisk expertis med en passion för att lära och utvecklas. Vi är glada att ha henne som en del av A-hub och ser fram emot att följa hennes fortsatta framgångar!