A-hub stärker samarbetet med Fujitsu genom nationellt ramavtal för IT-rekrytering

A-hub stärker samarbetet med Fujitsu genom nationellt ramavtal för IT-rekrytering

24 Januari 2024  - A-hub är glada över att meddela att vi framgångsrikt har signerat ett nationellt ramavtal för IT-rekrytering med Fujitsu. Det nya avtalet omfattar regionerna Linköping, Stockholm, Uppsala, Gävle, Östersund, Göteborg och Malmö.  


Fujitsu är ett världsledande japansk informations- och kommunikationsföretag. Med nästan 124 000 anställda globalt och över 600 anställda i Sverige har Fujitsu etablerat sig som en framstående aktör inom IT, innovation och digitalisering. Deras breda portfölj av produkter, lösningar och tjänster sträcker sig från att hantera hela IT-infrastrukturer till att erbjuda specialiserad expertkompetens inom områden som digital transformation, cybersäkerhet och hybrid IT. 

“Fördelarna med ett nationellt samarbetsavtal med A-hub innebär att vi kan upprätta en relation med en rekryteringspartner som känner Fujitsu. Dels tar vi hänsyn till kandidatperspektivet men även vi får en partner som förstår våra behov, utmaningar och vilken spännande resa vi står inför. Det gör att vi kan säkerställa att kandidater får en rättvis bild av oss som bolag och en stark kandidatupplevelse som motsvarar våra förväntningar.” - Cecilia Rivera, Talent Acquisition Lead på Fujitsu.  


Fujitsus globala påverkan och expertis återspeglas tydligt genom deras närvaro i över 100 länder. A-hub's och Fujitsus samarbete på lokal nivå har redan framgångsrikt stärkt relationen och skapat en grund för att leverera högkvalitativa IT-rekryteringar i flera regioner runt om i Sverige. Det utökade samarbetet positionerar oss båda för att gemensamt möta de ständigt ökande kraven inom IT-sektorn, och ytterligare stärka våra roller som föregångare inom innovation och digitalisering. 

“Vi är väldigt glada och tacksamma över vårt nya partnerskap med Fujitsu och ser verkligen fram emot att stödja dem i strategiska och betydelsefulla IT-rekryteringar över hela Sverige. Fujitsu och A-hub står inför liknande perioder av betydande tillväxt och utveckling, vilket gör detta partnerskap extra meningsfullt. Det ska bli spännande att vara en central del av att forma och stärka Fujitsus team med nya talanger och vi ser fram emot att växa tillsammans. Det känns dessutom extra kul att jobba med kunder som delar liknande värderingar med fokus på hållbar tillväxt, innovation och att agera med tillit och transparens." - Martin Rising, CCO & Deputy CEO på A-hub Group.


Vi på A-hub är entusiastiska över att fördjupa vårt samarbete med Fujitsu och ser fram emot att gemensamt möta de utmaningar som den moderna arbetsmarknaden innebär. Detta avtal är ett tydligt steg i riktning mot att skapa en mer hållbar och innovativ arbetsmiljö för våra kunder och konsulter. 


För ytterligare information eller förfrågningar, vänligen kontakta isabella@a-hub.se