A-hub välkomnar Daniel Andersson till Östergötland som Head of Sales & Co-Owner

A-hub välkomnar Daniel Andersson till Östergötland som Head of Sales & Co-Owner

Den 10e januari firade A-hub Östergötland sin ettårsdag och har under sitt första år haft en stark tillväxt samt inlett framgångsrika kundsamarbeten med några av regionens mest attraktiva arbetsgivare.   

Nu välkomnar vi Daniel Andersson som ansluter till A-hub Östergötland som Head of Sales och delägare. Med 14 års branscherfarenhet kommer Daniel vara ett självklart bollplank för företag i regionen gällande rekrytering, bemanning och strategisk kompetensutveckling. Daniel kommer till en början fokusera på att utveckla befintliga och nya kundsamarbeten. I sin roll kommer han också bygga ett säljteam i Östergötland. 

“Det känns väldigt roligt att jag fått förtroendet att få vara med på den spännande resa som A-hub har inlett. A-hub har ett unikt koncept som jag tror väldigt mycket på och med min erfarenhet är målet att stärka vår position på marknaden ytterligare. Jag ser verkligen fram emot att lära känna alla kollegor både lokalt och runt om i landet”, säger Daniel Andersson.

“Vi är så glada över att Daniel vill vara med på den resa vi har påbörjat och inte minst har framför oss. Med sin kompetens och mångåriga erfarenhet inom branschen kommer Daniel bidra till en enorm utveckling av vårt erbjudande här i Östergötland, och vi ser fram emot att se vad framtiden har att erbjuda!” säger Jesper Friström, CEO A-hub Östergötland.