Göteborgs Revision - en lokal partner med kunskap som en storbyrå men med den familjära känslan.

Göteborgs Revision - en lokal partner med kunskap som en storbyrå men med den familjära känslan.

Göteborgs Revision är en revision- och redovisningsbyrå som grundades av Stefan Kylebäck med en stark önskan om att skapa en verksamhet med stor lokal förankring där kollegorna kunde uppleva en sund arbetsmiljö. Han ville erbjuda en annan typ av samarbete än vad som vanligtvis erbjuds av de stora globala revisionshusen. Efter flera år i en av de stora aktörerna inom branschen hade han en vision om att skapa något med hög kvalitet, lägre personalrotation och mer senior tid med kund. Detta blir en revisionsbyrå med en viss typ av känsla, både för medarbetare och kunder. Idag är Göteborgs Revision en väletablerad byrå med 22 anställda och en övertygelse om att de kan växa ännu mer utan att förlora sin unika karaktär.


Unika egenskaper hos Göteborgs Revision

Vad som gör Göteborgs Revision unika i branschen är deras fokus på att vara en välrenommerad och god samarbetspartner för sina kunder. Med en lägre personalomsättning, mer senior personal och mer tid för kunderna är deras mål att kunna hantera komplexa kunder, stora som små, samtidigt som de förblir en lokal byrå.

På 4,5 år har vi gått från en person till 22 personer – och vi tror vi kan växa ytterligare utan att förlora vårt DNA. Vår vision är att inte bara hjälpa små och medelstora företag utan vi tillhandahåller en minst lika kvalitativ tjänst som större konkurrenter – men med mer familjär känsla.”, berättar Stefan.


Bygga för framtiden

Företaget i sig är viktigare än ägarna, säger Stefan. Göteborgs Revision skall fortsätta vara ett roligt bolag att arbeta på och en byrå där människor kan utvecklas och ta ansvar.

Vår vision är inte att bli superstora i antal medarbetare, vi vill fortsätta vara lokala i Göteborg. Men vi ska ägas av verksamma personer – inte riskkapitalister. Vi är en byrå som ska vara riktigt kul att vara på länge, där det alltid finns möjlighet att fortsätta utvecklas.


Trivsel för medarbetarna

På Göteborgs Revision ska det vara trevligt att arbeta. Medarbetarna ska känna sig delaktiga på resan, och det finns en genuin vilja att låta människor utvecklas och ta ansvar.

Vi vill vara en arbetsgivare som stimulerar till utveckling– vi delegerar gärna ut ansvar och lyfter blicken. Det är vi – inte jag som skapar bolaget.”, beskriver Stefan.

Frida Åsebrant, kollega till Stefan, fyller i att det är viktigt att det ska vara en rolig arbetsplats att vara på men också roliga aktiviteter utanför jobbet. Gemensamma utbildningar, PT-träning, fredagslunch och cykelförmån är roliga inslag i vardagen. Genom att Göteborgs Revision växer som bolag skapas det fler möjligheter för kollegorna.


Slutligen, vilka är fördelarna med att använda A-hub som rekryteringspartner?

För att använda en idrotts-klyscha. Ni känns påkopplade och alerta!