A-hub Stockholm välkomnar in Joel Wåhlström som ny Deputy CEO & Partner

A-hub Stockholm välkomnar in Joel Wåhlström som ny Deputy CEO & Partner

A-hub Stockholm har tagit stora kliv framåt under 2022 och växer i snabb takt med såväl konsulter som interna kollegor. Under året räknar man med att tredubbla föregående års omsättning och lägger nu i ytterligare en växel för att kunna rampa upp för framtiden genom att välkomna in Joel Wåhlström som ny delägare och vice VD.

"Jag är glad över att återförenas med Shayan Shahriari, få möjligheten att jobba tätt ihop med honom och resten av Stockholmskontoret. De har gjort det riktigt bra hittills och nu ska vi tillsammans fortsätta på det spåret!”, säger Joel Wåhlström.

Joel har varit verksam i branschen under många år och tar med sig viktiga egenskaper in som kommer att bidra till A-hubs fortsatta tillväxtresa med fokus på att matcha ambitiösa talanger med rätt kompetenser.

”Det ska bli kul att få lära känna och samarbeta med alla kollegor på kontoren i resten av landet. Efter många år i branschen har jag samlat på mig mycket kunskap och idéer som jag ser fram emot att få bidra med till ett redan kompetent gäng!”, avslutar Joel Wåhlström.