A-hub Östergötland växlar upp – välkomnar Sebastian Dejler som Operativ Chef

A-hub Östergötland växlar upp – välkomnar Sebastian Dejler som Operativ Chef

I januari 2022 slog A-hub Östergötland upp dörrarna med Jesper Friström i spetsen. Nu fortsätter bolaget sin spännande tillväxtresa och välkomnar Sebastian Dejler till en nyckelroll som operativ chef.

Sebastian Dejler har mångårig erfarenhet inom rekryterings- och bemanningsbranschen i Östergötland och kommer närmast från en roll som senior rekryteringskonsult med inriktning mot IT och tech. Nu väntar ett nytt kapitel som operativ chef för A-hub Östergötland.

“Jag lockades av den unika möjligheten att få utmana branschen tillsammans med Jesper. A-hubs fokus på digitala lösningar i kombination med det lokala ägarkonceptet gör att vi kan vara både flexibla och snabba. Därmed har vi goda förutsättningar för att möta kunder och kandidaters önskemål på en föränderlig marknad”, berättar Sebastian.

Härnäst ligger fokus på att bygga upp det interna teamet och stärka positionen på marknaden ytterligare.

“Vi planerar att växa ännu mer framåt och kommer att knyta till oss drivna människor som vill vara med på vår resa. Jag ser fram emot att bygga långsiktiga relationer med kunder, kandidater och kollegor, vilket är min absolut största drivkraft. Förhoppningen är att vi ska ses som en karriärpartner för kandidaterna lika mycket som en rekryteringspartner för företag”, säger Sebastian.

Jesper Friström, vd för A-hub Östergötland, avslutar:

“Sebastian är en riktig toppenrekrytering som känner marknaden i Östergötland väl, både när det kommer till företag och kandidater. Jag är övertygad om att han har mycket att tillföra och ser fram emot att jobba tillsammans. Vi har en spännande tid framför oss!”