A-hub öppnar upp bolagets sjätte hub i Örebro

A-hub öppnar upp bolagets sjätte hub i Örebro

Efter en snabb tillväxtresa sedan starten 2019 med framgångsrika etableringar i Stockholm, Malmö, Göteborg, Linköping och Vänersborg fortsätter A-hub sin kraftfulla expansion och öppnar bolagets sjätte hub i Örebro.

A-hub är ett svenskt bolag i teknisk framkant som utmanar rekrytering/bemanningsbranschen och har expanderat i en rasande takt genom sitt unika entreprenörskoncept. Konceptet möjliggör för entreprenörer att bygga upp så kallade hubbar på lokal nivå och utveckla sin egen region med hjälp av stöd från A-hub Group.

Bakom den nya etableringen i mellansverige står Per Barth och Simon Menardi som båda har gedigen erfarenhet från branschen sedan tidigare. Med i starten finns även fotbollsspelaren Isaac Kiese Thelin som passiv delägare och investerare – allt för att möjliggöra en kraftfull etablering direkt från start.

“Efter många år som anställd i branschen ser jag nu fram emot att arbeta vidare i egen regi. Jag har givits möjligheten att vara med och bygga Sveriges bästa rekryterings- och bemanningsföretag med min barndomsvän Isaac, min fantastiska kollega Per och med ett ovärderligt stöd av hela A-hub Group i ryggen. Det är med stor motivation jag nu tar mig an det som jag är allra bäst på - att hjälpa både företag och kandidater i mellansverige att nå sina uppsatta mål. Att hjälpa andra människor framåt och samtidigt få bidra till en positiv företagsutveckling är det absolut bästa jag vet”, säger Simon Menardi.

Isaac Kiese Thelin fyller på; ”Det känns otroligt spännande och roligt att få vara en del utav denna satsning tillsammans med extremt kompetenta människor som har full koll på branschen. Att det dessutom är tillsammans med en barndomsvän gör det hela ännu roligare.”

Ambitionsnivån är hög redan från start och målsättningen är att inom en snar framtid även etablera fler lokalkontor i regionen såsom i Västerås och Karlstad.

VD för regionen, Per Barth berättar mer om planerna;

”Det här kändes rätt från första mötet med Markus och A-hub. När jag bestämde mig för att starta eget så var första tanken att göra det helt från scratch, sen dök A-hub upp och står för samma värderingar som jag och vill driva ett bolag där människan kommer i första hand. Nu får jag och Simon chansen att starta eget och samtidigt vara en del av något bra och omge oss med kompetenta och likasinnade. 

Markus Wibäck, VD och Grundare av A-hub Group, avslutar:

“Vi kunde inte önska oss en bättre laguppställning i regionen. Per och Simons driv, kontaktnät och inte minst genuina intresse i att skapa en bättre framtid i branschen blir otroligt viktiga tillskott för A-hub och jag ser väldigt mycket framemot att äntligen få börja jobba tillsammans.”

Starten för Örebrokontoret blir den 24 mars 2022. Därefter finns ambitioner för A-hub att expandera till nya orter.