A-hub storsatsar vidare med sitt unika entreprenörskoncept: öppnar kontor i Östergötland

A-hub storsatsar vidare med sitt unika entreprenörskoncept: öppnar kontor i Östergötland

Efter framgångsrika etableringar i Stockholm, Malmö, Göteborg och Trestad, Vänersborg fortsätter A-hub sin kraftfulla expansion och öppnar kontor i Linköping, Östergötland. 

A-hub är ett svenskt bolag i teknisk framkant som har utmanat rekryteringsbranschen och expanderat i en rasande takt genom sitt unika entreprenörskoncept.

Konceptet möjliggör för entreprenörer att bygga upp så kallade hubbar på lokal nivå och utveckla sin egen region med hjälp av stöd från A-hub Group. Entreprenörerna får tillgång till kostnadseffektiva verktyg och kunskapsutbyte via A-hub Group vilket i sin tur leder till en rad fördelar för kunderna såsom flexibilitet och snabbare beslutsvägar baserat på lokalkännedom. Jesper Friström, som har gedigen erfarenhet av framgångsrika kundsamarbeten inom rekryteringsbranschen kommer att stå bakom A-hub Linköping. Han har senast arbetat med digitalisering inom vården och kommer in med nya perspektiv på hur rekryteringsbranschen kan arbeta smartare.

“A-hubs ambition om att förändra branschen var det som lockade mig. Rekryteringsbranschen står idag inför stora utmaningar och det finns många processer som kan utvecklas och effektiviseras. Jag kommer att bära med mig mina erfarenheter av digitala verktyg som möjliggörare i syfte att skapa lösningar av hög kvalitet som tillgodoser kundens unika behov. Målet är att bli den bästa rekryteringspartnern i Östergötland. Jag inspireras av ägarna bakom de andra hubbarna som nått stor framgång genom att våga jobba annorlunda”, säger Jesper.

Markus Wibäck, vd och grundare av A-hub Group, tillägger:

“Jag ser fram emot att följa utvecklingen för region Östergötland. Jesper har alla förutsättningar för en stark etablering med sina värdefulla kunskaper och lokala kännedom.”

Planen är att etablera hubben i Linköping 10 januari 2022. Därefter finns ambitioner för A-hub att expandera till nya orter.