A-hub inleder nationellt rekryteringssamarbete ihop med Eways

A-hub inleder nationellt rekryteringssamarbete ihop med Eways

Världen genomgår en enorm förändring och framtidens mobilitet behöver drivas fossilfritt för att rädda det vi på riktigt bryr oss om. Denna omställning kräver en infrastruktur som gör det möjligt att driva bilar på el – vilket är Eways expertområde.

- Valet av A-hub som partner för rekryteringar till vår kraftfulla expansion föll sig naturligt. A-hub, precis som Eways är ett entreprenöriellt företag med stora ambitioner. Kombinationen av engagemang, kunskap och lokal förankring tycker vi sticker ut i Rekryteringsbranschen, säger Robert Hägg Säljchef på Eways.

A-hub rekryterar just nu över flera orter samtidigt. I en samlad och riktad insats från samtliga hubbar söker bolaget nu drivna Kundansvariga säljare. Idag finns det ett enormt behov av laddplatser runtom i Sverige och i den här rollen är man verkligen med och bidrar på resan mot "El åt alla bilar”. För att skapa nya, långsiktiga kundsamarbeten så innebär rollen att identifiera och söka upp nya, samt befintliga kunder. Det här är en nätverkande och rådgivande roll där fokus är riktat mot B2B och dialogen förs primärt med bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag. 

Robert Hägg utvecklar sitt resonemang om varför man som kandidat ska välja just Eways;

- Vi är den ledande laddoperatören i Sverige och vi är på väg ut i Europa. Laddoperatör och eMobility är den kanske absolut hetaste branschen just nu, i stort sett alla vi möter är positiva till elektrifieringen av fordonsflottan och vad det innebär för klimatet. Var, om inte på Eways vill man jobba som kundansvarig säljare?

Läs mer om Eways, jobbet som Kundansvarig och skicka in din ansökan här;