A-hub Group expanderar till Umeå – öppnar upp bolagets sjunde hub

A-hub Group expanderar till Umeå – öppnar upp bolagets sjunde hub

Rekrytering och bemanningsföretaget A-hubs unika franchisekoncept skördar framgångar – taktar trots en svag konjunktur mot en tillväxt på över 200% under 2023. Nu etableras bolagets sjunde hub i Umeå – mitt i händelsernas centrum för en stor del av utvecklingen av den nya gröna industrin i Sverige.

A-hub är ett av Sveriges just nu snabbast växande rekrytering och bemanningsföretag som under det andra kvartalet 2023 har slagit sig in som Sveriges 16e största rekryteringsföretag (källa: https://www.kompetensforetagen.se/app/uploads/sites/5/2023/08/topp_25_rekrytering_q2_2023.pdf)

Konceptet som A-hub erbjuder möjliggör för entreprenörer att bygga upp så kallade hubbar på lokal nivå och utveckla sin egen region med hjälp av stöd från A-hub Group. Entreprenörerna får tillgång till kostnadseffektiva verktyg och kunskapsutbyte via A-hub Group vilket i sin tur leder till en rad fördelar för kunderna såsom flexibilitet och snabbare beslutsvägar baserat på lokalkännedom.

Rekryteringen av nyckelpersonerna till ett ”start-up team” till regionen pågår i detta nu och lansering i Umeå beräknas ske någon gång under Q4 2023.

Markus Wibäck, VD och grundare av A-hub Group, berättar mer:

“Vi har länge haft ögonen på Norr och Västerbotten för att hitta rätt spelare som vi verkligen tror på och som passar in i såväl kulturen på A-hub men givetvis också innehar rätt erfarenheter och branschkunskaper. Nu är vi så långt gångna att vi vet om att vi kommer att trycka på knappen för en start av A-hub Umeå redan i Q4 2023. Återstår gör givetvis att rekrytera ytterligare nyckelpersoner – däribland en COO & Partner som vi just nu aktivt söker.

Möjligheterna samt framtidstron i regionen är verkligen kittlande!”

Är du rätt intresserad av att veta mer om rollen som COO & Partner i Umeå? Läs mer här!


Presskontakt och ansvarig:

Markus Wibäck, VD A-hub Group

markus@a-hub.se

+46(0)709 78 62 02