A-hub gör rejäl satsning i Jämtland: öppnar kontor i Åre och Östersund

A-hub gör rejäl satsning i Jämtland: öppnar kontor i Åre och Östersund

Det svenska rekrytering och bemanningsföretaget A-hub fortsätter bolagets kraftfulla expansion med 100% regionalt ägda hubbar. Efter framgångsrika etableringar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Örebro och Trestad är det nu dags att slå upp portarna i Åre och Östersund.

A-hub är ett svenskt bolag i teknisk framkant som utmanar rekrytering/bemanningsbranschen och har expanderat i en rasande takt genom sitt unika entreprenörskoncept.

Konceptet möjliggör för entreprenörer att bygga upp så kallade hubbar på lokal nivå och utveckla sin egen region med hjälp av stöd från A-hub Group.

Bakom satsningen i Jämtland står Josefine Uno och Sara Grinde. Båda med gedigen erfarenhet inom försäljning, rekrytering och inte minst ledarskap. Etableringen i Åre och Östersund blir ett naturligt steg för bolaget och A-hub Groups VD Markus Wibäck är minst sagt spänd av förväntan inför lanseringen;

“Vi har länge tittat på Jämtlandsmarknaden och sökt efter rätt entreprenörsduo att ta sig an denna växande marknad. Med Josefine och Sara har vi verkligen hittat helt rätt! Regionen har verkligen framtiden för sig och jag är helt övertygad om att med A-hubs lokala fokus kommer vi att fylla en viktig funktion på rekrytering och bemanningsmarknaden i regionen framöver.”

Josefine Uno har under de senaste 10 åren jobbat inom branschen men även på IT-konsultsidan. Med sig bär hon erfarenheter inom rekrytering, konsulthantering och ledarskap som blir ovärderliga pusselbitar i satsningen.

Josefine berättar mer om planerna för A-hub i Jämtland;

”Det skall bli fantastiskt roligt att starta upp A-hub i Jämtland tillsammans med Sara! Jag är övertygad om att regionen är redo för ett nytt hungrigt företag inom branschen där vi kan utmana de befintliga aktörerna. Vår lokala anknytning anser jag vara en av våra största styrkor tillsammans med en vilja att utmana våra kunder i vad de tror de vill ha med vad de faktiskt behöver. Vi kommer ge 110% för att hitta de bästa kandidaterna till våra framtida kunder!”

Medgrundaren Sara Grinde, med 15 år i ryggen som VD, ledamot och delägare på Jämtlands Flyg är ett välkänt ansikte i såväl fjällvärlden som det lokala näringslivet. Har man någon gång befunnit sig i Jämtlandsfjällen så har det varit snudd på omöjligt att missa Jämtlands Flygs helikoptrar. Nu väntar en ny entreprenörsresa för Sara.

"Jag är spänd av förväntan över att återvända till företagarlivet igen och att lära känna en ny bransch. Det känns väldigt inspirerande att få vara med och matcha rätt person till rätt arbetsplats och se människor utvecklas. Jag ser verkligen fram emot att sätta igång", Säger Sara Grinde.

Starten för kontoret blir i Q3 2022.