Emma Vestlund: En drivkraft i A-hub Örebros framgång

Emma Vestlund: En drivkraft i A-hub Örebros framgång

Möt Emma Vestlund, Head of Operations på A-hub Örebro, vars erfarenheter och ledarskap har varit avgörande i företagets tillväxtsresa och framgång. A-hub Örebro verkar inom en stor region som bland annat inkluderar Örebro, Karlskoga, Karlstad, Västerås & Ludvika där det idag finns många attraktiva arbetsgivare. Nedan delar Emma med sig av de utmaningar och möjligheter hon ser i sin nuvarande roll, samt hur hennes ledarskapsstil bidrar till att forma en dynamisk arbetsplats.Från personalvetare till Head of Operations

Emma Vestlund, med en bakgrund som personalvetare och över sju års erfarenhet inom rekrytering och bemanning, har tagit sig an rollen som Head of Operations på A-hub i Örebro. Hennes resa här började när hon via LinkedIn fick kontakt med Simon Menardi och Per Barth, grundare av A-hub Örebro, och blev starkt imponerad av deras vision och företagskultur.

"A-hub’s fokus på ”Human First” överensstämmer perfekt med mina egna värderingar, vilket gjorde beslutet att ansluta mig till företaget självklart", säger Emma.

Rollen som leveranschef i på A-hub Örebro innebär att arbeta med utvecklingen av leveransavdelningen, samtidigt som Emma fokuserar på att stödja och utveckla interna medarbetare. Hon har en delad roll där hon även ansvarar för rekrytering och är konsultchef.

 

Dynamiska utmaningar i en expansiv fas

Som leveranschef står Emma inför spännande utmaningar i en snabbt föränderlig bransch. A-hub Örebro är mitt i en expansiv fas och ser ständigt nya möjligheter att matcha kandidater med uppdrag.

Vi upprätthåller en tät dialog med våra kandidater och fokuserar på karriärsamtal, där vi har skapat ett proaktivt och flexibelt arbetssätt som gör att vi kan bistå våra kunder med rätt kompetens när behoven uppstår. Vi har från start valt att samarbeta med få aktörer men känner oss nu redo att växla upp och samarbete med fler företag där vi tror att vår affärsmodell kommer att matcha deras behov”, berättar Emma.


Teknologins framsteg

Medan teknologiska framsteg erbjuder nya verktyg och metoder för att förbättra arbetsflöden, medför det också utmaningar, särskilt med användningen av AI. Emma beskriver den balansgång som teknologin ibland kräver:

Vi strävar ständigt efter att utvecklas och hålla jämna steg med den tekniska utvecklingen. Detta är både spännande och utmanande då det kräver kontinuerlig omvärldsbevakning. Vi använder AI som ett verktyg för att effektivisera vårt arbete, men samtidigt ser vi en viss utmaning i den ökande användningen av AI hos våra kandidater, vilket komplicerar vår bedömning av kandidaternas verkliga erfarenhet och kompetens.”


Ledarskap genom förändring

Inom det senaste året har A-hub Örebro vuxit från fyra till tretton medarbetare, något som krävt ett ledarskap som fokuserar på transparens och stöd. Emma betonar vikten av en arbetskultur som uppmuntrar personlig och professionell utveckling, vilket är essentiellt för att locka och behålla talang.

"Vi strävar efter ett anpassat, inkluderande, närvarande och stöttande ledarskap för att säkerställa att våra medarbetare trivs och kan växa med oss. En nära dialog och ett ständigt samarbete är viktigt för att alla ska känna sig bekväma och engagerade i vår tillväxtresa, samtidigt som vi fortsätter att utveckla vår företagskultur och leva efter våra gemensamma värderingar”, säger Emma.


Framtidens A-hub

Framtiden ser ljus ut för Emma och A-hub Örebro. Med planer på att fortsätta expandera och anpassa sitt erbjudande efter marknadens behov, är Emma entusiastisk över de möjligheter som väntar.

Jag ser fram emot att fortsätta växa tillsammans med A-hub och att fortsätta utvecklas av den energi och inspiration som vårt fantastiska team ger mig varje dag.”, avslutar Emma.


Är du intresserad av att diskutera möjligheterna hos A-hub Örebro eller höra mer om vårt erbjudande? Tveka inte att kontakta Emma direkt på emma.vestlund@a-hub.se.

Om du är på jakt efter nya karriärmöjligheter i regionen, utforska våra lediga jobb här.