Shayan Shahriari tillträder som VD och ägare på A-hub Stockholm

Shayan Shahriari tillträder som VD och ägare på A-hub Stockholm

Rekrytering och bemanningsföretaget A-hub är i en kraftig expansionsfas och stärker nu Stockholmsverksamheten fullt ut genom att ta in Shayan Shahriari som VD och ägare.

A-hub har växt i en rasande snabb takt de senaste åren och målen framåt är mycket offensivt satta.

-         Vi har under 2021 befäst vår position i branschen att vara en riktig utmanare till de traditionella rekryteringsföretagen och därför känns det naturligt att nu göra satsningen på regionalt ägarskap även i Stockholm genom att ta in Shayan som ny VD och ägare i regionen, säger Markus Wibäck, VD och grundare av A-hub Group.

Med över 10 års erfarenhet från rekrytering och bemanningsbranschen tillför Shayan kunskap, driv och affärsförståelse som blir viktiga pusselbitar i A-hub Stockholms fortsatta tillväxt.

Markus Wibäck, VD och grundare A-hub Group berättar mer;

-         Det känns otroligt roligt att få välkomna in Shayan i A-hub! Tillsammans med det befintliga teamet på plats kommer Shayan att ta A-hub Stockholm till helt nya höjder kommande år, det är jag fast övertygad om.

-         Det känns spännande att vara en del av A-hub och den resan vi har framför oss. Jag tror stenhårt på vårt koncept och känner mig trygg med att kunna erbjuda våra kunder och kandidater den bästa upplevelsen. Nu ser jag verkligen framemot att lära känna teamet och börja bygga vår väg framåt tillsammans, säger Shayan Shahriari.

Shayan tillträder sina nya uppdrag i A-hub Stockholm idag, den 4 januari 2022


För ytterligare information, vänligen kontakta;

Markus Wibäck, VD och grundare A-hub Group

markus@a-hub.se

+46(0)709-786202