En bekant röst - Therese Stenson delar sin resa tillbaka till A-hub Syd

En bekant röst - Therese Stenson delar sin resa tillbaka till A-hub Syd

Therese är smålänningen som har kallat Skåne sitt hem i nästan hälften av sitt liv. Det var i Skåne hon inledde sin resa inom bemanningsbranschen 2010 och där hon även mötte Mattias och Carl, ägare av A-hub Syd. Med närmare 15 års erfarenhet inom rekrytering och konsulttjänster blev hon en del av A-hub Syd 2021. Efter en kort avstickare till ett företag hon tidigare haft ett nära samarbete med, är Therese nu tillbaka hos oss. Nu kliver hon in i rollen som Delivery Manager tillsammans med sina kära kollegor på A-hub Syd. 

Förutom sitt yrkesliv är Therese en person med ett stort intresse för hälsa och välmående, inifrån och ut. Hon har också en passion för att läsa och skriva, vilket hon bland annat utvecklat genom skrivarkurser och semi-seriösa manus. Sedan 13 år tillbaka är Malmö hennes hemstad, och hennes lediga tid spenderar hon gärna med sin familj. 


Återvändandets glädje 

Therese's återkomst till A-hub drivs av flera faktorer, men i första hand är det de tidigare kollegorna som lockar henne tillbaka. Under sin tid här trivdes hon oerhört bra med teamet och saknade de många samarbeten med kunder, kandidater och konsulter som A-hub innebar. 

"Jag trivdes otroligt bra under min tid på A-hub. När jag lämnade fanns det många blandade känslor, men jag fick en möjlighet som jag verkligen ville ge en chans, och jag är glad över att jag gjorde det. Jag är lika glad över att återvända, och att det var ömsesidigt önskvärt", säger Therese. 


Perspektiv från andra sidan 

Under sin tid utanför A-hub fick Therese möjlighet att se bemanningsbranschen från en annan vinkel, som beställare av tjänster. Detta gav henne värdefulla insikter om vad som krävs för framgångsrika samarbeten och hur rekryteringsprocessen kan uppfattas från den andra sidan. 

"Att ha suttit i en beställande position har gett mig en god insikt som definitivt kommer att göra oss både klokare och smidigare att arbeta med. Jag har fått ett ”utanförperspektiv” och tagit mig an arbetsuppgifter och ansvar jag tidigare inte provat på. Det har verkligen utvecklat mig på flera plan. Dessutom har jag verkat i en mycket framtidsstark bransch som gett mig värdefull kunskap och insikter. Inte minst har jag träffat personer som är oerhört kompetenta och hjälpsamma. De har gett mig nya verktyg i mitt sätt att arbeta och agera.“  

 

Framtida framgångar 

Nu, som Delivery Manager på A-hub Syd, ser Therese fram emot att återförenas med sitt team och kollegor, samt att återuppta samarbeten med kunder, kandidater och konsulter som hon värdesätter mycket. 

"Det är svårt att hitta något liknande någon annanstans. Jag ser verkligen fram emot att återuppta dessa samarbeten och skapa nya och långsiktiga relationer." , avslutar Therese.


Med sin unika kompetens och insikter är Therese en värdefull del av A-hub, och vi ser fram emot att följa hennes fortsatta framgångar. Varmt välkommen tillbaka!