Niklas Ryman och A-hubs resa till Umeå

Niklas Ryman och A-hubs resa till Umeå

Umeå, 18 oktober 2023 - Ett nytt kapitel inleds när A-hub idag öppnar sina dörrar i Umeå. I centrum av denna spännande satsning finner vi Niklas Ryman, grundare och VD av A-hub Umeå. Vi utforskar hans bakgrund, vision och hur A-hub kommer att göra skillnad på norra Sveriges arbetsmarknad. Från Sundsvall till Umeå 

För Niklas har resan till uppstarten av A-hub Umeå varit en väg som sträcker sig från Sundsvall till Umeå. Han kommer från Sundsvall men har under en längre tid bott i Umeå tillsammans med sin sambo Anna och deras två barn. Under de senaste 10 åren har han arbetat i bemannings- och rekryteringsbranschen med fokus på både försäljning och ledarskap.  

Bortom sitt professionella liv har Niklas ett stort intresse för racketsporter och golf, och mycket tid spenderas med familjen. Men det är hans erfarenhet och passion för den juniora konsultbranschen som nu driver A-hub till starten i Umeå. 

"Själva konceptet med att vara 100% lokalägda och att fortfarande kunna få stordriftsfördelarna genom franchisegivaren A-hub Group väckte mitt intresse. Det är unikt i vår bransch vilket kändes väldigt spännande. ", säger Niklas 

 

Utmaningar och unika möjligheter 

"Självklart kommer det finnas olika utmaningar längs vägen, men min högsta ambition och målsättning är att erbjuda kunder flexibla lösningar och vara en attraktiv arbetsgivare för konsulterna där människan kommer att vara i fokus." 

Niklas fortsätter, " Jag ser positivt på marknaden i Norr- och Västerbotten. Under konjunktursvängningarna har den stått sig stabil och stark. Det investeras och satsas inom nuvarande och nya branscher vilket är väldigt motiverande och glädjande för vår region. " 

 

A-hub Umeå's vision 

Niklas vision för A-hub Umeå är tydlig.  

"Min vision för A-hub i Umeå är att vara top of mind för våra kunder, kandidater och medarbetare, som både samarbetspartner och arbetsgivare. Mitt personliga mål är att erbjuda en flexibel och modern arbetsplats där individen är i fokus. Vårt erbjudande ska vara attraktivt och anpassningsbart till varje medarbetares olika värderingar eller livssituation. " 

Fokus kommer främst att ligga på IT/Tech, ingenjörer och ekonomi, både när det gäller kunder och kompetensförsörjning. Med många fantastiska bolag och universitet inom dessa område är potentialen stor, och Niklas mål är att tydligt visa på de möjligheter som regionen har att erbjuda. Genom A-hub Umeå strävar han efter att skapa en gynnsam miljö både för företag och arbetssökande. 

"Oavsett om det är våra kunder eller medarbetare, så kommer vi alltid att ha människan i centrum. Vi kommer erbjuda attraktiva och skräddarsydda lösningar efter individuella behov. Samarbetet med oss kommer att vara enkelt, roligt och givande.", säger Niklas.  


Konkurrenskraftiga lösningar för framtiden 

Avslutningsvis, när vi frågar Niklas om hans budskap till potentiella kunder, kandidater och samarbetspartners, svarar han: "Om ni väljer att samarbeta med A-hub får ni ett erfaret bolag i en modern bolagsform som kommer att erbjuda konkurrenskraftiga lösningar och erbjudanden oavsett kund, kandidat eller medarbetare." 

Med Niklas Ryman i spetsen ser framtiden ljus ut för A-hub Umeå. Hans engagemang skapar en stark grund för att förändra landskapet för bemannings- och rekryteringsbranschen i denna region. Vi ser fram emot att följa vår nya hub i Umeå och dess resa mot att utmana framtidens arbetsmarknad!