Martin Rising tillträder rollen som CCO & Deputy CEO på A-hub Group

Martin Rising tillträder rollen som CCO & Deputy CEO på A-hub Group

Rekrytering och bemanningsföretaget A-hub är i en kraftig expansionsfas och stärker nu upp A-hub Group ytterligare för att klara framtida offensiva tillväxtmål. 

A-hub Group som kedja tog under 2022 ytterligare kliv och växte med tre nya hubbar runt om i landet. 

"Vi har under 2022 och inledningen av 2023 befäst vår position i branschen att vara en riktig utmanare till de traditionella rekryteringsföretagen. Under jan-maj 2023 växer vi med 241% jämfört med samma period 2022 vilket i sig är en urstark siffra som kräver fortsatt tillväxt även på huvudkontoret för att klara vår fortsatta expansion", säger Markus Wibäck, VD och grundare av A-hub Group. 


Med över 10 års erfarenhet från rekrytering och bemanningsbranschen så blir Martin Rising i rollen som Chief Commercial Officer en viktig nyckel för att säkra vår nationella satsning även framåt ihop med George Olsson som i september tillträder som Contract Manager. 

Markus Wibäck, VD och grundare A-hub Group berättar mer; 

"Jag och Martin har arbetat tillsammans tidigare och kompletterar varandra på ett strålande sätt vilket jag ser framemot att nu utveckla – tillsammans på A-hub. Det ska bli oerhört roligt att få in Martin, hans kompetens och driv i vårt tighta och starka team i A-hub Group!"

"Jag har följt A-hubs framgångsresa sedan starten och ser verkligen fram emot få börja jobba med gänget och lära känna samtliga nya kollegor på Hubbarna runt om i Sverige. Det är med stor ödmjukhet jag hoppas kunna stötta med bland annat större nationella avtal och affärer för en fortsatt fin tillväxtresa. Jag tror och hoppas att mina branscherfarenheter även kommer kunna bidra med flera värden till bolaget", säger Martin Rising. 

 

Martin tillträder sina nya uppdrag i A-hub Group den 21 augusti 2023. 

För ytterligare information, vänligen kontakta; 

Markus Wibäck, VD och grundare A-hub Group 

markus@a-hub.se 

+46(0)709-786202