A-hub utsett till Karriärföretag 2024

A-hub utsett till Karriärföretag 2024

15 November 2023 - Vi har äran att meddela att vi har blivit utsedda till ett Karriärföretag 2024 av Karriärföretagen, en erkänd och respekterad utmärkelse för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Att bli utnämnda till Karriärföretag 2024 är ett stort erkännande av vårt engagemang för våra medarbetare och vår strävan efter att skapa en dynamisk och inkluderande arbetsmiljö. 


Sedan 2011 har Karriärföretagen varje år identifierat och uppmärksammat Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Urvalet grundas på strikta kriterier och en noggrann urvalsprocess där en expertpanel säkerställer att företagen lever upp till höga standarder som en attraktiv arbetsgivare. 

Motivering för vår utmärkelse:

"A-hub är en engagerad och inkluderande arbetsgivare med ett mycket starkt employer brand. Med ett stort fokus på omsorg har A-hub skapat en attraktiv och familjär företagskultur som lyser igenom i deras kommunikation och storytelling. Här finns stora möjligheter att starta en spännande karriär som student och young professional med många karriär- och utvecklingsmöjligheter. "

Bedömningen inkluderar: 

Kvalitet: Organisationens karriärsidor; information, kvalitet och dynamik 

Attraktivitet: Attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar 

Aktivitet: Aktiviteter gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker 

Sociala medier: Närvaro och kvalité på social och digital media 


Markus Wibäck, VD och grundare av A-hub Group kommenterar utmärkelsen:

Att bli utsedda till Karriärföretag 2024 och synas ihop med denna exklusiva skara av Sveriges starkaste arbetsgivarvarumärken är en makalös prestation av hela A-hub! Jag är så stolt över att få vara med och bygga detta fina företag ihop med så kompetenta, drivna och engagerade kollegor. Det är en utmärkelse vi tar på allra största allvar. Vi kommer nu att ge järnet för att fortsätta utveckla vår bransch och även framåt förtjäna denna utmärkelse genom att leverera den bästa av tjänster mot våra kunder, kandidater, konsulter och anställda!


Att bli utsedda till ett Karriärföretag 2024 stärker vårt engagemang för våra medarbetare och motiverar oss att fortsätta skapa en arbetsplats där varje individ kan blomstra. A-hub fortsätter att vara en utmanare inom rekryterings- och bemanningssektorn, och vi ser fram emot att fortsätta vår resa med engagemang, kreativitet och omsorg för att forma framtidens arbetsliv.  

Ta del av hela listan av Karriärföretag 2024 här: https://karriarforetagen.se/foretag/

För ytterligare information eller förfrågningar, vänligen kontakta oss på info@a-hub.se