Om oss

Efter många års erfarenhet i branschen och tusentalet möten med chefer på alla nivåer växte en idé fram om att rekrytering och konsultuthyrning borde kunna göras mer ”on-demand”. Med A-hub vill vi göra det enkelt för dig som kund att välja exakt det paket som passar ert behov, till hög kvalitet och med priser satta utefter de tjänster ni faktiskt behöver.

Vilket av våra erbjudanden passar dig som kandidat eller er som företag?

Direkt rekrytering

För oss är det viktigt med fördomsfria urval. Vi har därför valt att arbeta med en kompetensbaserad rekryteringsmetodik som gör det tryggt både för dig som kandidat och arbetsgivare. Våra rekryteringar är skalbara för att passa alla typer av behov och leder alltid till en direkt anställning hos kundföretaget.

Konsultuthyrning - heltid

Som konsult genom A-hub är du anställd direkt av oss men jobbar heltid ute hos någon av våra kunder. Detta innebär i praktiken att vi tar arbetsgivaransvaret och som konsult har du alltid en dedikerad Konsultchef hos oss. Är ambitionen från kundföretaget att efter överenskommen inhyrningsperiod rekrytera över konsulten/konsulterna så hjälper vi självklart gärna till med det.

Bemanning – deltid

Tillfälliga arbetstoppar, sjukfrånvaro, semesterperioder, tilltagna öppettider hos supporten/kundtjänsten… Listan kan göras lång på arbetsuppgifter där vår deltidslösning kan avlasta både den egna personalen och hjälpa er på lång sikt med kompetens-försörjningen. Många företag väljer idag att hyra in studerande på deltid för att sedan rekrytera över studenten efter genomförd examen. En bra lösning både för dig som studerar och för er som företag med andra ord!